De beste december desserts

Een echt kerstdiner kan niet zonder een goed dessert. Wanneer ik de keuze krijg welke gang ik wil verzorgen heeft het dessert mijn voorkeur. Ik ben nu eenmaal een zoetekauw. Dat de afsluiter van je diner niet ingewikkeld hoeft te zijn bewijzen mijn desserts die ik jullie in deze blogpost laat zien wel denk ik.

IMG_20170415_133810

Deze kwarktaart toetjes met bramen en mango zijn wel gelijk de gezondste in deze blogpost moet ik eerlijk bekennen. Tsja december staat niet altijd in het teken van de meest gezonde gerechten. Toch bewijst dit toetje dat het zeker mogelijk is!

20161224_115722

Dit is misschien wel het meest ongezonde toetje: Fudge vol koekjes. Maar echt die is ZO zo lekker, probeer het eens. Er zijn veel verschillende varianten te maken met fudge en het is super simpel. Wil je het niet allemaal zelf op hoeven eten? uitdelen maar. Aan een klein stukje heb je vaak al genoeg! Voor een extra feestelijk effect kun je zilver of goudkleurige decoratie gebruiken.

20161007_135838

Zo’n heerlijk herfstig gerecht deze tiramisu met gebakken appeltjes. Zelfs al heb je weinig tijd, dit zet je in een handomdraai in elkaar en ik weet zeker dat je punten gaat scoren bij diegene aan wie je het gaat serveren.

20151231_143545

Nog een toetje met appel: feestelijke trifle. Dit was het toetje wat ik mijn gasten vorig jaar met oud en nieuw voor zette en ik kan je vertellen dat dit een heel groot succes was. Wat ik dit jaar ga maken weet ik nog niet precies. Eén ding is zeker: het is niet ingewikkeld en lekker zoet!

Wat ga jij deze kerst serveren?

afsluiterklassiek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vindt je vast ook leuk!

Welkom

Wellicht kijk je voor het eerst op mijn splinternieuwe website.