Gratis printables van Maris

Wat een bizarre tijd is dit hé? kunnen jullie je nog een beetje bezig houden?

Hier gaat dat tot nu toe nog heel goed, we genieten van de zonnestraaltjes op ons gezicht en de kleine dingen die ons blij maken. Zo is er nu een berenjacht en wanneer we een wandeling maken zoeken we huizen waar de allerliefste beren wonen.

IMG_20200403_100832

Ook bij ons thuis woont er een lieve beer en speciaal voor de ‘jagers’ heb ik een hele toffe kleurplaat geïllustreerd. En die kun je bij mijn aanvragen, helemaal gratis. Het enige wat je hoeft te doen is me een berichtje sturen of te mailen naar gelukjesvanmaris@gmail.com en dan stuur ik m naar je toe!

Ook heb ik nog een tof knutselvel van een feest met beer en muis geïllustreerd wat je op precies dezelfde manier aan kunt vragen. Hiermee maak je bijvoorbeeld een kaartje, een kleurplaat, een kijkdoos of toffe stickertjes

IMG_20200329_081522_091

Een lach op de gezicht van elk kindje is mijn doel en ik hoop dat dat lukt met heerlijk kleuren en lekker buiten zijn om leuke beren te zoeken. Je kunt natuurlijk ook deze leukerds uitprinten om kindjes in de buurt blij te maken of op te sturen naar een jarige

Veel plezier!afsluiterblog

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vindt je vast ook leuk!

Welkom

Wellicht kijk je voor het eerst op mijn splinternieuwe website.