Handletteren en illustreren

Allereerst wil ik jullie allemaal een liefdevol, warm en kleurrijk 2019 toewensen! Wat is er toffer dan het jaar te beginnen met een nieuwe ontwikkeling?

screenshot_20190102-122412

Ik wil graag een workshop gaan organiseren van handletteren in combinatie met illustreren. Zelf maak ik graag cadeaulabels waar ik dit op toepas. Om jullie een beetje een idee te geven..

img_20190103_214621_694

Op deze manier kun je dingen net wat persoonlijker maken. Het enige wat je er voor nodig hebt is een mooie handlettering en kleine illustraties. Nu weet ik zeker dat niet iedereen cadeaulabels wil maken of zal gebruiken. Maar natuurlijk is het ook super tof om zelf kaartjes te maken en te versturen. Origineel en ook nog eens veel leuker om te ontvangen; een kaartje wat met liefde is gemaakt en verstuurd.

img_20190102_130829_514

Bij voldoende aanmeldingen zal ik een datum vastzetten waarop de workshop georganiseerd gaat worden. Lijk het jou leuk om tijdens een ontspannen ochtendje/middagje super toffe originele labels/kaartjes te maken? Laat dan even een reactie achter onder deze blogpost!

screenshot_20190109-124850

afsluiterblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vindt je vast ook leuk!

Welkom

Wellicht kijk je voor het eerst op mijn splinternieuwe website.