Last minute moederdaggifts

Dit jaar geen nieuw artikel voor moederdag, mijn hoofd loopt even over nu ik zelf een kleine rond heb hobbelen en er ook nog eentje op komst is. Maar waarom niet even terug naar een tof artikel wat ik in 2016 heb geschreven? Ik deel vandaag met jullie een aantal super leuke tips voor leuke en originele moederdagcadeaus kijk je mee?

Beschilder een uniek servies speciaal voor je moeder. Bijvoorbeeld een ontbijtbordje met een schattige mok. Afbakken in de oven, een leuk recept erbij en mooi inpakken.

Houd je moeder van vintage servies? Kijk dan eens in de kringloop voor toffe exemplaren. Ook zijn er diverse webshops waar je gave items kunt kopen met een geschiedenis. Bijvoorbeeld Frechic en Via Lia. Ook leuk om er bijvoorbeeld nog iets lekkers bij te doen wat je zelf hebt gebakken.

Wat dacht je van een pot vol moois? Wanneer je op het linkje klikt vind je een volledige DIY. Je kunt de pot bijvoorbeeld vullen met handwerkspulletjes, beautyspulletjes, bakspullen, knutselspullen, etc.

De mama die het fijn vind om te minderen met plastic word vast super blij van deze vrolijke shopper. Met vilt, leuke stofjes, randjes en bandjes maak je een originele shopper die je voor boodschappen of een shopsessie kunt gebruiken

Als laatste een gouwe ouwe uit 2014: Een pot vol brownie. Dit blijft gewoon een onwijs succesnummer! Ik ken niet zo heel veel mama’s die niet van chocolade houden.

Wat ga jij je moeder dit jaar cadeau doen?

afsluiterblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vindt je vast ook leuk!

Welkom

Wellicht kijk je voor het eerst op mijn splinternieuwe website.