Over gelukjes van Maris

20220822_163616
Over maris

Gelukjes van Maris

Wie ben ik?
Maris, 30-something, vrouw van, mama van 2 meisjes, social worker in de revalidatiewereld.

Artistiek/ Illustrator
Al van kleins af aan ben ik altijd aan het knutselen en tekenen. Mijn droom als klein meisje was om mode ontwerpster te worden. Die droom is nooit uitgekomen maar creatief ben ik nog altijd. Het is mijn allergrootste hobby en het allerleukste vind ik om jou daarmee te mogen inspireren.

Fotograaf
Het is een feestje om al dat moois met jou te mogen delen. Ik leg met veel liefde alles vast op de gevoelige plaat.

Foodie
Mijn passie voor eten steek ik niet onder stoelen of banken. Ik sta graag in de keuken om heerlijke dingen op tafel te toveren. Het liefst met behulp van mijn oven want bakken is mijn grote favoriet. Ik ben namelijk een echte zoetekauw. Het allerleukst vind ik het om hele simpele en vooral lekkere dingen te maken met makkelijk verkrijgbare ingrediënten. Ik deel deze recepten graag met jou.

Mijn doel
Jou inspireren met alledaagse dingen waaruit ik mijn gelukjes haal: diy’s, kleurrijke foto’s, lekkere recepten, mijn unieke artwork (wat je ook kunt bestellen)

Blog!

Lees mijn blog

Blijf hier op de hoogte van alle nieuwe gelukjes!