Tijd voor cupcakes

Soms verbaas ik me over hoe de tijd vliegt. Als klein meisje kon ik niet snel genoeg weer jarig zijn. Inmiddels kijk ik daar iets anders tegenaan. De jaren vliegen voorbij terwijl ik soms nog het idee heb dat iets nog maar pas geleden is. Wanneer ik dan dieper na ga denken kom ik vaak tot de conclusie dat dat dan al veel langer geleden blijkt te zijn. Mijn verjaardag komt razendsnel dichterbij.. Afgelopen weekend vierde ik het alvast samen met mijn vriend die net jarig is geweest.

20160423_155007

Ik heb de afgelopen tijd hard gewerkt aan mijn scriptie. Dat betekend dat ik nu extra tijd had om lekker in de keuken aan de slag te gaan om lekkere dingen te maken. Vandaag laat ik de foto’s zien van de cupcakes die ik heb gemaakt.

20160423_161655

Op cupcakes vind ik het altijd erg leuk om ‘doileys’ te gebruiken. Die maak ik met een ronde koekjes uitsteker met een geschulpte rand. Vervolgens maak ik er met een spuitmondje met een kleine opening kleine gaatjes in zodat het wat weg heeft van zo’n taartkantje. Dan alleen nog de cijfers even fatsoeneren en op de doileys plakken met een mini beetje water. Zulke decoraties met fondant kun je ook makkelijk van tevoren maken!

20160423_162144

De swirls op de cupcakes spoot ik met vanille botercréme en met wat sprinkles maakte ik de boel nog wat feestelijker. Deze sprinkles zijn trouwens echt mijn favorieten die zorgen voor instant happiness. Voor mezelf gebruikte ik pastel mint/blauw met neon roze. De cupcakes voor mijn vriend werd het lime groen met neon oranje. Qua decoraties heb ik gekozen voor heldere vrolijke kleuren die ook passen bij de cupcake case.

20160423_162004

En ja 5 mei word ik al weer 30. Ook heb ik bijna mijn diploma op zoek, is mijn stage bijna afgelopen, heb ik een nieuwe baan gevonden en hoef ik alleen nog een paar presentaties te geven op school. Kortom veel mooie dingen de komende tijd!

afsluiter

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vindt je vast ook leuk!

Welkom

Wellicht kijk je voor het eerst op mijn splinternieuwe website.