Verras je mama

Aanstaande zondag is het alweer moederdag. Tijd om je mama eens te verwennen met lieve cadeautjes. Zelf vind ik het altijd super leuk om creatief aan de slag te gaan of originele cadeautjes te bedenken. Mijn vriend geeft gewoon het liefst een mooie bos bloemen, verschil moet er zijn. Het is ook niet heel belangrijk wat je geeft maar meer dat je er aandacht aan hebt besteedt.

Houd je mama van zoet en wil je haar graag een zelfgemaakt cadeautje geven? Maak dan deze heerlijke fudge. Het is niet moeilijk en ook nog eens super lekker! Voeg ingrediënten toe waarvan je weet dat je moeder ze heel graag lust..

sdc114971

Is je mama een echte koffie of theeleut geeft haar dan een leuke gepersonaliseerde mok. Lang geleden beschilderde ik deze XXL mokken in de stijl van Blond Amsterdam. Ben je nog op zoek naar inspiratie kijk dan eens op pinterest daar vind je genoeg voorbeelden. Wat je nodig hebt is een mok en porseleinverf en een penseel (of porseleinstiften) en een oven om het af te bakken.

grotefoto-jrbrhddb

Voor een echte keukenprinses is een pot vol brownies natuurlijk een super leuk idee. In de beschrijving op mijn blog vind je hiervoor een DIY waarin precies staat hoe je deze leukerd kan maken. Ook dit cadeau is niet moeilijk te maken en vaak een regelrecht succes voor de ontvanger.

Wat geef jij je mama dit jaar?

afsluiter

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vindt je vast ook leuk!

Welkom

Wellicht kijk je voor het eerst op mijn splinternieuwe website.